profesionalac Kopačke Adidas X 17.1

Posted by admin 06/12/2017 0 Comment(s)

 

Real Madrid zvijezda Gareth Bell (Gareth Bale) ove sezone udario po ozljedama, ali on je već učinio u subotu navečer debi u finalu Lige prvaka održan u rodnom pripreme, Bell nije želio propustiti priliku kod kuće ispred šalice , Adidas X serija poklapa zamjena, kao Adidas gura igrače, naravno, prvi put Bell čeka novi X 17.1, ali Bell zahtijeva dosta cipela, stopala Adidas X 17.1 je u potpunosti dizajniran prema osobnim sklonostima prilagođeno verzija playera.

Prije nego što su informacije koje smo vidjeli Real Madrid Morata je stavljen na Adidas x 17 početkom u treningu, sada Bell također slijede stopama Morata ga stavili. Iako skupim za glasnogovornika serije Adidas vodeći X, ali Bell je bio manje zadovoljan Adidas X serije, i sprijeda i dvije generacije cipele ili najnovije Kopačke Adidas X 17, Bell ima ih osobno prilagodbu. I staviti na novim cipelama je tako važno natjecanje, ovaj pristup zaista rijetkost, posebno za samo oporavio od ozljede sveca.

 

Međutim, nakon pomnog promatranja, otkrili smo da zvono u podnožju cipele zapravo naslikao boje pješčane oluje serije X 16.1, a ne nove generacije X 17. Tako je za Bell, Kralj izabrao više poznatih cipele za pripremu za Ligu prvaka, nakon što su svi, koji ne želi da se u Ligi prvaka za preuzimanje rizika. Zvono može biti od početka sezone 2017-18 staviti na novi X 17.1.