Sretan božićni poklon Adidas Ace seriju vrhunskih nogometnih cipela potpuni je uvažavanje (I)

Posted by admin 01/12/2017 0 Comment(s)

Tijekom Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu, imamo dojam među marke Kopacke hr Adidas da su ostavili dubok sjećanja, a ne samo dva Adidas sponzorira tim do konačnog (Njemačka i Argentina), a nekoliko bivših najbolji strijelac svih osnovnih pucač Adidas nogomet Glasnogovornik cipela. No, obrazovan prijatelji moraju znati da je ovo samo površno, ako baš iz samog, prije i poslije 2014. Svjetsko prvenstvo Adidas kopačke nogometne cipela Nike biti potpuno potisnut. Nike je bio potpuno novi duhovi i otrov prednji serija kopačke može opisati kao slave, ali najranije korištenje high-top Adidas izvorne vizije predstavljen i novi tkanina ploča je prilično zapanjujuća, kako bi se osiguralo apsolutnu dodir, također značajno Smanjite težinu cipela. Nasuprot tome, cipele Adidasa u tehničkoj inovaciji više su hladne. Pored 4. generacije F50 nogometne cipela smatra kao artefakt, ali samo nekoliko drugih većih serija uveo nekoliko novih boja, bez tehnološkog napretka. Pogotovo što je takav klasik 11 Pro Series bila „krava” color sintetske materijale igraju loše ispred uske labave mix ne slijedi Shi Zhanpai favorit. U to vrijeme, Adidas centar pažnje čak i za vrijeme bio zaklonjen Puma patka boji.

 

Nakon kraja 2014. godine, iskoristivši više od prestiža Svjetskog prvenstva u Brazilu, Adidas vlastiti gorko iskustvo će biti nogometnu industriju cipela naopako revolucije! Prije F50, Falcon, Berserker i 2017 Kopačke Adidas ACE 17 PureControl FG narančasta Crno 11 Pro Series su nestali, zamijenjen novim nizom X i Ace, a broj jedan je Messi Messi ekskluzivna serija kopačke! Adidas može se reći da je ta promjena je vrlo rizično, jer čak u to vrijeme je postojanje tih stilova od ovih ili onih problema, ali uzimajući u obzir njihov vjerni obožavatelji još uvijek tamo, ali sigurno postoji mogućnost oporavka opet, tako da je ovo Adidas je već neko vrijeme gurnuo na vrh treninga.

 

Ali pristaše promjene istaknuo, to je zapravo vrlo razumno. U 2014. godini, Adidas nogomet cipela stilovi su gotovo više ili manje postoji veliki problem, na primjer, Falcon serije dizajn je bliži se kraju, 12-14 generacija ne bitnu promjenu 11 Pro Series Kaka daleko od mainstream areni nakon toga, ne postoji apsolutna najvećih imena su glasnogovornik držati liniju, prodaje Berserker serije, bila mlaka stanje, samo F50 serija malo Nažalost, 5. generacija raznih „zmaja” stil je još uvijek crvena i ljubičasta U tom je slučaju naglo zaustavljen. Ti se problemi ne mogu osjećati normalno igrač, ali osjetljiviji na vrhu na tržištu je, individualni i Adidas Ace dizajner ne može biti apsolutno nikakvih osjećaja, a sama mala serija je na njihovoj strani, i ne mijenjaju Adidas Nike, prije ili kasnije se čvrsto potisnuti. I prestrojiti serija sama po sebi je vrlo učinkovit oblik promidžbe, riječ usta sa samim Adidas, ali i vrlo lako ponovno fokus pažnje.