Najbolja kvaliteta robne marke na mreži Nike Mercurial Vapor XII nogometna obuća

Posted by admin 26/09/2018 0 Comment(s)

Kao svjetski broj jedan sport, nogomet ima puno obožavatelja širom svijeta. I igrati bolju nogometnu razinu na terenu, onda je profesionalna nogometna cipela neophodna. Nike nogometne cipele oduvijek su voljeli navijači, a također su pokrenuli niz serija i stilova, evo nekoliko preporučenih za svakoga.

Prva: elite fg
nike Vapor 12 elitnih FG gornji tkani koriste Flyknit letjeti, više lagan i propusnost zraka, zajedno sa „strukturom 360„je zaključan na rista tkanine, vezan welt paket, cijeli potplat peta zaključavanje u jednu, tako da cijela Izvedba dvostrukih cipela je vrlo dobra i može bolje kompletirati tehnička kretanja i ostvariti vlastitu brzinu. 2018 Kopačke Nike Mercurial Vapor XII TF bijela zelena

 

Budući da je "struktura 360" također čini potplat cipele više usko povezan s potplatom, što uvelike poboljšava sposobnost pokretanja i ubrzavanja. Potplat ima zaseban dizajn i koristi se s noktima za strelice kako bi igračima pružio veću brzinu i dodirnu izvedbu.

Drugi stavak: elite njr ag-pro
Nikeov Vapor 12 elite njr ag-pro je Nikeov top čizme za Neymar. Pletena tkanina Flyknit opremljena je gornjom tehnologijom od 360 stupnjeva radi veće udobnosti i performansi nogu. Gornji dio ima podignutu traku fine teksture koja daje loptu bolju izvedbu.
I ova tenisica koristi i ACC tehnologiju, sa svim vremenskim uvjetima. AG-PRO prsni koš koristi šuplji konusni noktiju za bolju agilnost, a sredina je "V" oblikovana klina za bolji početak rada.

 

Treći odlomak: Vapor 12 pro njr ag-pro
Tijelo cipela donosi popularni dizajn koji može prilagoditi duktilnost prema obliku stopala, a gornja upotrebljava tehnologiju mikro-tkanja, koja ne samo da smanjuje težinu cipele nego i stopala. Zajedno s ACC tehnologijom, igrači mogu održavati svoje performanse čak iu kišnim vremenskim uvjetima.

nike Vapor 12 pro NJR AG-Pro AG potplat s čavlima s „ljudima” u obliku dizajn kako bi se poboljšala brzina izvedbe boot, i potplat ili koristiti podular blok amortiziranja tehnologije, može i smanjiti pritisak nogom. 2018 Kopačke Nike Mercurial Vapor XII TF Crno

Četvrto: akademija tf
Nike vaporx 12 akademiju TF zavodnica Nike tehnologiju kože, fleksibilnost i izdržljivost paketa; gornja kugla trenja dijelovi također dodaje određeni resama projekcija, bolji osjećaj lopte, ali i kontrolirati loptu bolje.
Oko dlan potplat dizajn upotrebom segmentirani, naznačen time, da prednja noga „ljudi” obliku podizanje šiljak i početka prijenosa, varijabilno kapaciteta, stražnji dio je „jedan” tip klin, kako bi se poboljšala više stop-podršku i učinak. 2018 Kopačke Nike Mercurial Vapor XII PRO FG Srebro Crvena

Peto: nike vaporx 12 pro tf
Tkanina Ploču za gornji i donji dolikuje integracije čarape pomoći, kako bi se osigurala prozračnost i udobnost, ali i donosi vrhunsku trošenje parcelu; s dizajnom za zaštitu pete i ivica HyperScreen 3D tehnologiji, i još mnogo toga Dobar je za igrače da pružaju čvrstu prilagodbu i izvanredno iskustvo dodira na terenu.
Nike vaporx 12 pro TF TF slomljena nokte koriste potplatom i prednjem dijelu stopala s „V” obliku šiljaka, bolje prianjanje prilikom starta, nakon što je dlan je „A” u obliku šiljaka dizajniran kako bi se omogućilo igrači u trčanje Osigurajte stabilnost u smjeru promjene.