2017 Kopačke Nike Mercurial Superfly V TF Nove

Posted by admin 23/02/2018 0 Comment(s)

Nike MercurialX VI Francuske u Europskom kupu prije početka popisa u lipnju 2016, je 11. generacija serije ubojica čizme. Ovaj koraci koji vode čizme, C Lo u Francuskoj 2016 summita Xiadeng vrh Europe, dobio svoj prvi nacionalni tim pobjednika interkontinentalni natjecanje. Koji obične čizme gornji rayon materijal ima dobru otpornost na habanje, istovremeno s premazom na trake tako da gornji cipela je sa određenim stupnjem trenja, trake prst rub armiranje dizajn paket Poboljšati trajnost cipela. TF verzija ima TPU đon, a šiljci koristeći najnoviju „Y” tipa slomljen nokat, brže pokretanje sila u usporedbi s tradicionalnim male komadiće, ali i poboljšati otpor klizanja, više izvrsne karakteristike ubojicu serije.

 

Ova slika prikazuje najnovije Nike Mercurial Victory VI Elite Champions prvaka elitnih niza nogometnih cipela. Predstojeći paket Elite Champions Elite donosi jednu od najočuvanijih boja Nike Mercurial. Kombinira Royal Blue s crvenom, narančastom i Nikeovom najčešće korištenom vodkom.

A najviše od naše rane izloženosti u odnosu na sve špijunskih fotografija, boja je imao neke suptilne promjene u najnovijim slikama. Najočitiji je korištenje cipela ispred Ministarstva crvenkasto roza tvrtke Nike logo na lice postao je metalik srebrni. Nike tenisice mogu se vidjeti u legendarne riječima, ovo je jedan od kultni Mercurial serije dizajn.

Kakvo je vaše mišljenje o najnovijoj elitnoj boji Nike Mercurial Victory VI TF? Objavite svoje komentare i komentare u komentarima u nastavku.